Termékeink között  generikus  készítmények találhatóak meg, amelyek több terápiás területen kínálnak hatékony és elérhető árú gyógymódot. Kivételes fókuszt kap a nőgyógyászati, valamint a gombás és bakteriális fertőzések ellen ható termékek forgalmazása.

Gombás fertőzések kezelése

Vállalatunk gombás fertőzések kezelésére is kínál megoldást. A szájüregi, nyelőcsőben található valamint a nemi szervek gombás fertőzéseit is gyógyítja készítményünk.

Fogamzásgátlás

Vállalatunk elkötelezte magát a nők egészségének megóvása mellett. Többféle megoldást tudunk nyújtani betegeinknek a fogamzásgátlás területén, hiszen tablettát és fogamzásgátló spirált is forgalmazunk.

Menopauza kezelés

A menopauza egy természetes változás, mely minden 45 -55 év feletti nő életét érintő életmód és életminőség változásával járó időszak. Készítményünkkel segítünk megoldást nyújtani a hölgyeknek a menopauzás tünetek enyhítésére, hogy a változókorban is, az élet minden területén megélhessék nőiességüket.

 

 

Bőrgyógyászat

A Q Pharma Kft. bőrgyógyászati termékek széles skálájával kínál megoldást betegeinek. Orális és lokális termékek is megtalálhatóak a termékkörben.

 

 

Allergológia

Innovatív termékünkkel megoldást kínálunk a szezonális és perzisztáló allergiában szenvedő pácienseinknek.

 

 

Urológia

Készítményeink  számos urológiai problémára kínálnak megoldást.


To Top